Adres: Bolderweg 2, 1332 AT, Almere-Buiten
Telefoon: (+31) 085 40 19 806
Openingstijden: maandag t/m vrijdag, 9.30 – 18.00.

Over ons       Contact     FAQ 

PixRent

 

PixRent is de oplossing voor jouw vraag naar professionele maar betaalbare verhuur van een foto- en filmstudio en het verhuur van camera-apparatuur. Met een sterk team en een frisse blik proberen wij te voldoen aan alle wensen van onze klanten op het gebied van fotografie en video. 

PixRent beschikt over een fotostudio, professionele foto- en filmapparatuur en editing suites. Daarnaast hebben we ook de optie om in onze studio te filmen met o.a. Chroma Key (Green Screen) en diverse kleuren op de achtergrond.

Samen kijken we naar jouw persoonlijke wensen en opties. PixRent staat bekend om haar professionele werkwijze en positieve attitude, hierdoor zijn wij al ruime tijd het favoriete videoproductie bedrijf voor zowel een beginnende clip-shooter als de ervaren filmmaker en andere creatieve professionals. 

“Creativity has no limits” is onze drive. Je kunt bij ons terecht als het draait om nieuwe, betere manieren om jouw merk, bedrijf of imago te promoten in een snel groeiend technisch tijdperk. Wij werken graag met jou samen om jouw creatieve ideeën uit te werken tot een kwalitatief product.

Added to Cart Successfully!

View Cart